U bent hier

Bereikbaarheid Orshof

Er zijn ingrijpende wegenwerken bezig in Gruitrode en Neerglabbeek. Fietspaden, voetpaden, nieuwe nutsvoorzieningen. Zeer belangrijke verbeteringen voor de inwoners en de bezoekers van ons dorp. Maar spijtig genoeg zorgen de werken voor heel wat hinder.
Concreet:
de werken van Gruitrode naar Neerglabbeek zijn zo goed als afgerond. De weg is in ieder geval terug open. Je hoeft dus geen omleiding te volgen.

In Neerglabbeek worden de fiets- en wandelpaden aangelegd. Er is veel bedrijvigheid, maar in principe kan je door. Soms moet je even wachten, soms van baanvak veranderen door over de middenberm te rijden. En soms krijg je een boze blik. Maar dan zeg je maar dat je anders niet op Orshof geraakt.
Mocht je echt niet doorkunnen, kan je de omleiding door het bos volgen. Deze omleiding gaat over onverharde wegen, met heel wat plassen en gaten in het wegdek. In bijlage een plan met de plaatselijke omleiding.
Als je het even niet weet, mag je altijd naar Orshof telefoneren (089.810.800). We helpen je dan graag telefonisch verder om de juiste weg te vinden.
De hinder is er enkel tijdens de werkuren (8 tot 16u). Tijdens de week kan je 's morgens vroeg en 's avonds gewoon door. Tijdens het weekend is Orshof ook bereikbaar via de gewone weg.