Nieuwsberichten
Na overleg met onze medewerkers hebben we besloten om dit jaar een sluitingsperiode in te lassen.
Omdat we, zoals zo veel bedrijven en organisaties, onze vacatures niet opgevuld krijgen, steken we allemaal een tandje bij. Met als gevolg dat een aantal van onze vaste mensen constant overuren draaien, of hun verlofdagen niet ingepland krijgen.
Concreet wil dat zeggen dat Orshof gesloten is van maandag 30 december tot zondag 5 januari.
We hopen hiervoor op ieders begrip en verwelkomen jullie graag vanaf maandag 6 januari!
In de periode van 6 tot en met 9 januari werken we ook enkel op reservatie.
Vanaf vrijdag 10 januari bent u weer volop welkom zoals u gewoon bent van ons!
Op kerstdag (25/12) zijn we helaas al volzet, maar op kerstavond (24/12) hebben we nog enkele tafels vrij!
Kom proeven van onze feestelijke kerstmenu:
carpaccio zalm | rode biet | kroketje Achelse geitenkaas
witloofsoep | gerookte forel | dille
zeebaars | champagne | boschampignon | spinazie | pompoenpuree
of
everzwijn | braambes | wildgarnituur | amandelkroket
snickers mousse | karamel-ijs | cacao tuille
amuses en 3-gangen menu: 63 € p.p.
amuses en 4-gangen menu: 74 € p.p.
champagne, passende wijnen, waters en koffie: 42 € p.p.
Van 19 t.e.m. 29 december 2024 kan je op Orshof genieten van het kerstmenu:
carpaccio zalm
rode biet | kroketje Achelse geitenkaas
witloofsoep gerookte forel | dille
zeebaars
champagne | boschampignon | spinazie pompoenpuree
of
everzwijn
braambes | wildgarnituur amandelkroket
snickers mousse | karamel-ijs | cacao tuille
Reserveren kan via mail of telefonisch: +32 89 810 800.
Enkel na reservatie.
Van 15-18 augustus 2024 vindt de tentoonstelling 'Gevormd door vuur, gevangen in kleur' plaats op Orshof.
Dagelijks geopend van 10u tot 17u.
Gratis toegang.
Op zondag 9 juni 2024 kan je komen genieten van het vaderdagmenu:
st. Jakobsnoot | groene asperge | limoenmayonaise
wijntip: Italië, Sicilië, Caruso e Minini, Zoli 2023
wortelsoep | kokos | scampi
wijntip: Italie, Apulië, Schola Sarmenti Fiano 2023
zeewolf | kappertjessaus | asperge | krieltjes
wijntip: Frankrijk, Languedoc, Domaine Coudoulet Viognier 2022
of
lam | kruidenkorst | asperge | knoflookpuree
wijntip: Portugal, Alentejo, Segredos de São Miguel Grande Escolha 2021
aardbei Romanoff
wijntip: Hongarije, Tokaj, Château Pajzos Late Harvest Hárslevelü 2021
De wijnen zijn per glas of per fles verkrijgbaar.
Reserveren kan telefonisch: +32 89 810 800 of via e-mail: info@orshof.be.
Op zondag 2 juni organiseert Uniquato een wijnproeverij in de tuinen van Orshof!
Tal van wijnboeren laten u met plezier hun beste wijnen proeven. Reserveren kan via de website van Uniquato.
Wil je even bekomen of de dag rustig kunnen afsluiten?
Dan kan je bij Orshof terecht voor een lunch, diner of het wijnproevers-menu (met wijnen van de aanwezige wijnboeren) en zelfs overnachten!
Na je overnachting kan je 's morgens in alle rust genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.
Tafel reserveren op Orshof is aanbevolen: +32 89 810 800 of via e-mail.
Op zondag 31 maart 2024 (Pasen) organiseert Orshof een feestelijke ontbijtbrunch.
Inlichtingen en reservaties: +32 89 810 800 of info@orshof.be
Van 9 tot 18 februari 2024 kan je op Orshof genieten van het Valentijnmenu.
Geen zin om na het diner nog naar huis te rijden ?
Reserveer dan ons Valentijnarrangement:
- 4 gangen Valentijnmenu, inclusief dranken
- ontbijtbuffet met glaasje cava
- overnachting in tweepersoonskamer met douche en toilet
Prijs: 340 € per koppel
avocado | groene appel | champagnevinaigrette
en/of
tomatensoep
noordzeekrab | basilicum
skrei
kreeftensaus | groentejulienne | spinaziepuree
of
haas
porto | rode kool | savooikool | wintergroenten
amandelkroket
gezouten boterkaramel
peer | chocolade-ijs
Prijzen
amuse en 3-gangen menu: 60 euro pp
+ champagne, passende wijnen, waters en koffie: 95 euro pp
amuses en 4-gangen menu: 70 euro per persoon
+ champagne, passende wijnen, waters en koffie: 105 euro pp
Reserveren kan via tel. +32 89 810 800 of via info@orshof.be
Orshof is op zoek naar een administratief medewerker/receptionist (m/v).
Je beheert de reservaties en begeleidt de logiesgasten en andere bezoekers.
Je verwelkomt de klanten en zorgt voor alle formaliteiten in verband met hun verblijf.
Beheer sociale media.
Daarnaast voer je diverse operationele taken uit met betrekking tot de front- en backoffice (telefoon beantwoorden, kassa's tellen, dagontvangen opmaken, facturen maken, e-mails beantwoorden, briefwisseling, betalingen ingeven, ...).
Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt
Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en kan je plan trekken in het Engels en Frans.
Je bent bereid ’s ochtends en/of ’s avonds te werken, alsook in weekends en op feestdagen in een roulerend systeem.
Interesse in deze job?
Contacteer ons via +32 89 810 800 of via e-mail: info@orshof.be.